Grupul TeraPlast este unul dintre cei mai mari producători români de materiale de construcții, cu o tradiție de peste 125 de ani.

Misiunea noastră este dezvoltarea de soluții durabile care să creeze valoare pentru noi, acționarii și partenerii noștri.

Viziunea noastră este să devenim un model de excelență în  management, afaceri și acțiuni de responsabilitate socială.

Valorile noastre sunt calitate, fiabilitate și performanță în  contextul pieței. Aceste valori fac parte din cultura noastră  organizațională și au fost cuprinse în inițiativele companiei de  îmbunătățire continuă.

Grupul TeraPlast numără peste 1.300 de angajați și este compus din companiile:

TeraPlast – producător de sisteme complete pentru instalații și granule din PVC

TeraGlass – producător de ferestre și uși

Somplast – producător de repere din mase plastice, în domeniul foliilor din polietilenă și al produselor obținute din folie, a țevilor pentru transportul și distribuția apei și gazelor naturale.

TeraPlast Recycling – cel mai mare procesator de PVC rigid din România

TeraBio Pack – Producător de saci și pungi biodegradabile, compania aduce în piața ambalajelor flexibile produse românești de calitate, cu un grad de biodegradare de minim 90%, certificate „OK Home Compost”.

Companiile Grupului TeraPlast se află în top 5 jucători pe piețele pe care activează, fiind recunoscuți drept parteneri strategici care în relațiile de business promovează încrederea reciprocă și respectarea promisiunilor.

Minimizarea impactului pe care activitatea companiilor Grupului îl are asupra mediului, implicarea în comunitățile locale, crearea unor condiții de muncă atractive și colaborarea cu furnizori responsabili sunt principii care ne  ghidează în activitatea de zi cu zi.

SĂNĂTATE ȘI MEDIU